Steun CPC!

Allereerst willen wij u graag laten weten dat uw financiële bijdrage voor 98% ten goede komt aan het doel, waarvoor u uw gift bestemt. Stichting Elnura valt onder de zogenoemde ANBI-regeling. Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie over de regeling is te lezen op de website van de Belastingdienst.

Uw bijdrage

schoolVoor ons doorlopende project "financiële adoptie CPC-leerling" kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Kinderen in de shelter

 

 

 

 

 

In het algemeen kunt u helpen de kinderen in een moeilijke leefsituatie in Bishkek een betere toekomst te bieden door uw bijdrage over te maken op rekening NL38ABNA 0429616465 t.n.v Stichting Elnura onder vermelding van "CPC", indien gewenst onder toevoeging van een specifiek project. U kunt ook overmaken via "doneren" in de menubalk.

Periodiek schenken

Met de hier te downloaden schenkingsovereenkomst met toelichting kunt u CPC steunen met een periodieke gift. De schenken heeft maximaal belastingvoordeel en Stichting Elnura kan op basis van periodieke schenkingen haar beleid nog beter vorm geven.

Eenmalige donaties

Eenmalige donaties zijn natuurlijk ook heel welkom! Ook deze giften worden voor 98%% besteed aan het door de schenker aangegeven project.

Testament

Als u ons werk een warm hart toedraagt kunt u Stichting Elnura opnemen in uw testament. Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u hier lezen. Mocht u een persoonlijk gesprek op prijs stellen, laat het ons weten via ons contactformulier en wij komen graag naar u toe.